Program

Koncem března se Praha dočká dalšího koncertu Hurts

Britská kapela Hurts, která v loňském roce v Praze vyprodala hned dva koncerty, a která má na svých webových stránkách uvedena zatím jen dvě data únorových koncertů v Londýně a Berlíně s nápisem SOLD OUT, se po dvou letech vrátí opět do Prahy. Po fenomenálním celosvětovém úspěchu svého debutového alba Happiness, kterého prodali přes 2 milióny kopií a poté, co získali několik prvenství v prodeji na iTunes, poté, co v téměř desítce zemí získali zlatou nebo dokonce platinovou desku, a poté kdy koncertovali ve více než 40 zemích světa, se Theo Hutchcraft a Adam Anderson na několik měsíců odmlčeli, aby mohli pracovat na své nové desce. Ta vyjde na jaře roku 2013 a fanoušci ale i hudební kritici ji netrpělivě očekávají. Bude stejně úspěšná, jako ta první? Budou na ní stejně silné skladby jako třeba Wonderful Life nebo Better Than Love? Zatím nezodpovězené otázky…

Chytřejší ale možná budeme už brzy! Hurts totiž oznámili data svého dalšího evropského turné, kdy jednou z dvanácti zastávek bude opět i pražský Lucerna Music Bar. Hurts se na místo svého prvního pražského koncertu vrátí 28.března 2013! Vstupenky se začnou prodávat exklusivně prostřednictvím mailing listu kapely ve čtvrtek 13. prosince v 10:00. Pro více informací a nákup vstupenek, se zaregistrujte na stránkách www.informationhurts.com nejpozději do 17:00 středy 12.prosince.

V tuzemských předprodejích budou vstupenky k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Eventim, nebo v pokladně či na webu Lucerna Music Baru za 720,-Kč + poplatky od 14.prosince.

Více informací na:
www.informationhurts.com
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion