Program
Datum akce: 22/11 18:30

Klaxons představí v listopadu novinku Love Frequency

V Londýně zabydlení Klaxons se po dlouhých čtyřech letech vrátili s novým singlem nazvaným ‘There Is No Other Time’ s druhou A-Side skladbou ‘Children Of The Sun’, které předznamenávají vydání třetího alba. Nová deska, která vznikala během roku 2013 s Tomem Rowlandsem z Chemical Brothers, Gorgon City, Erol Alkanem a Jamesem Murphym, se jmenuje ‘Love Frequency’ a vyjde v červnu u labelu Akashic Rekords (distribuce Sony /Red). “Tahle deska je hodně o současnosti, je to emocionálně upřímné svědectví o technologickém a osobním pokroku”, říká Jamie Reynolds. ‘There Is No Other Time’a další singl z nové desky “Show Me a Miracle” znějí jako klasičtí Klaxons – ale u prvního singlu to je také spolupráce se senzačním tanečně popovým producentským duem, které se jmenuje Gorgon City a které v singlové hitparádě v Británii boduje na čtvrtém místě se singlem ‘Ready For Your Love’ feat MNEK’.

Skladbou ‘There Is No Other Time’ a následujícím albem Love Frequency se new rave kapela Klaxons vrací na scénu po předešlých albech ‘Surfing the Void’ (2010) a po Mercury Music Prize ověnčeném albovém debutu ‘Myths of the Near Future’ z roku 2007. Klaxons tvoří Jamie Reynolds (basová kytara, zpěv), James Righton (klávesy, zpěv) a Simon Taylor-Davies (kytara). HMV jejich hudební styl nazval acid-rave sci-fi punk-funk.

Klaxons s novou deskou samozřejmě naplánovali i evropskou šňůru a 22. listopadu od 19 h zahrají pražskému publiku v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 540,- Kč + poplatky budou v předprodeji od 13.června v sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim, na webu www.musicbar.cz. Na pokladně LMB bez poplatku.